Tuesday, December 4, 2012

Sibuk sesibuknyerrr....

Si dia dah balik...Aku tersangatlah sibuk dan menyibuk sekarang nih...Tapi time nilah yang sesuai untuk mula berrrrmalam kat umah baru! Dah masuk 2 minggu pon kiteorang pindah masuk ke 'rumahku sorgaku'... Baru nak merasa dok umah sendiri kan...Banyak benda yang nak diuruskan...Tambah-tambah lagi, weekend ni pulak wedding adik ipor, memanglah tak terkejar! Selalu kat umah mertua kul 9 aku dah golek-golek dalam bilik, ni kul 11 pun tak sempat nak landing lagi!!!! huhhh! Nanti-nantilah nk tunjuk kat korang teratak aku yg tk seberapa tu yerrr..Takde mood lagik..daaa....

3 comments:

  1. memanng banyak nak kena pikir masuk rumah baru ni. macam nak dapat baby jugak. salah 1 pencapaian besar dalam hiduplah kekiranya tu.. btw, selamat berhanimuni.. :)

    ReplyDelete
  2. Benci akuuuuuuu!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  3. happy honeymoon dear.. best la da msuk umah bru.. nnti update psal umah baru k.. :-)

    ReplyDelete