Tuesday, September 22, 2015

#Throwback#KRABI2014


Dok belek-belek album gambo..Terjumpa plak gambo gi Krabi last year..Diulang ya..LAST YEAR..Dah cukup peram dah..Cuti yang tak dirancang..Last minit..Kalau plan sah-sah tak jadi..Awalnya nak gi ber4, alih-alih tinggai 2 je yang available..Berdua pon bollehhhh...Janji sampai Krabi..Buddy partner pon memang sempoi and advantures..En Husband tak dapat join sebab atas kapal lagik. Dapat greee lite..Setttttt teros! Nak citer detail memang dah tak hingat ...So layan gambo jelah ek....


My Buddy. Subuh sepie dah tercongok kt airport.

Tuan Blog

 Baru turun flight, naik bus ke hotel..


Jalan-jalan cari makan...tapi McD kt sana non-halal ya...Jangan nak mandai-mandai gi beratur tapau..

Bilik kiteorang..layan jugak..Aonang Cozy Place

Nilah rege yang kiteorang dapat time tu..Hantam je

View daripada hotel..mengah ko panjat tangga smpai tingkat 3..Nampak jauh dari pantai tp try jalan kaki dari hotel sampai ke pantai taklah jauh mane pon sb sepanjang jalan tu berderet kedai yang buat kite leka..Gugurl memang akan leka tapi boboy taktau la..kuikuikui

Tapau teh ais paling mabeles ko! Teringat-ingat sampai hari ni..


Tengok tu..Pantang jumpa orang juai makanan..Dagu dah berlapis makcik oiii...

Dia ni memang poyo!


Tak ingat apa nama tempat ni.







 Boleh senyum dalam air..Kemain ko jemah..




Geramnya tengok air tu!



Guide kiteorang..Daung..eh..ke Gaung nama dia ni..hahaha. Sangat friendly. Abaikan aksi melampau. Makcik ni memang selamber.


Jumpa lak ex-officemate kt Krabi. Sempoi.

 Kat sini kena merempit..nasib la baik si jemah tu pandai bawak motor..Rm25/day (lebih kuranglah)


 Dah penat main air, jom melantak pulak.


 Lagi..makan... Nama makcik ni glemer sampai ke Malaysia ko..tapi pada aku pancake tu taklah sesedap mane..


Sebelum balik..Jalan-jalan feeling minah saleh..

Muka dah legam, JOM BALIK!

Jumpa hingga coti-coti mesia yang seterusnya...;)
*Ada berani Jemah?? p/s :Dengan syarat Ko jangan nak peningkan pale aku asik nak kire duit je*


No comments:

Post a Comment