Friday, September 25, 2015

Si DIA DALAM KENANGAN


Hati dahlah tengah mendung-mendung sejak-menjak ni, semalam ditambah lagi mendung, suram...dan.....hujan lebat! Bella...sakit...Dah tak sedap hati sebab dia asyik muntah-muntah je dah 2 hari..Sebelum ni memang anak-anak bulus ada muntah-muntah..Tapi ku sangkakan si Bella muntah-muntah sebab dia nak cuci perut..Tak sempat nak bawak g Vet, malam tadi dia menghembuskan nafas terakhir depan adik & sister in law..Waaaaaaa! Bella! tak sempat nak jumpa dia esok...Dah semuanya 'hujan' kat umah tu..Sedih giler! Aku & Mr Husband jaga daripada kecik kot...waaaaa.....tak mo citer lagik la...Bella...tunggu aku kat 'sana' ya...


Baru beberapa minit dilahirkan- Bella & Betty


Bella


Bella & Betty - 2 minggu (dah start buka mata)








 BFF (tapi sebenarnya diorg ni adik beradik. Sama emak, lain bapak)


Dari kiri ; 
Bella-Betty-Mimi-Nini

Bella disaat-saat terakhir.
April2014-Sept2014


1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete