Friday, April 20, 2012

Kritikal dah nih...nak dierr....





Kesian kat blog ni...dh lama tak jenguk dier....ala..tak paham-paham ke...Mr popeye takde, aktiviti pun kurang la...Tunggu la jap lagi...hehehe...Nak masuk 3 bulan dah ni...Dah mula nak plan macam-macam! Biase la kan...Dah kemaruk...ishhhhh....jangan pikir yang bukan-bukan ya...Dah kemaruk nak gi holiday la...! Dah start counting...Tapi makin dikira makin lambaaaatttttt rasanya tau!!!
Kali ni Mr Popeye balik nak berkepit dengan dier puas3x! Sebab...Tahun ni mungkin 1 day raya tak dapat raya same-same..sob..sob..sob..camner nak melaluinya nanti...waaaaaa!!! Tolong shayeee (untuk mereka yang penah merasa keadaan cengitu)..Time tu mesti rasa macam nak jadi burung, cari yang tersayang yang nun jauh dimane-mane..Mesti bengkak mata shaye masa raya nanti...Jenuh jugaklah nak menjawab soklan-soklan yang bikin panazzzzzzzz!!! Tapi, InsyaAllah masih boleh contact dengan bucuk shaye walaupun kami berjauhan..Syukran Ya Allah...(Luahan hati ni...belum lagi nak raya..dah banjirrrr...). Shaye sayang sangat mamat nih...Cayang sangat kat dier...Ada sesuatu yang menanti dier kat umah nih..............(mesti dia tak sabo nak balik kannnnnnnnnnnnnn.........)




jap










jap ya.....










sikit lagi...












gambo hp cap ayam, standard la...blurrrrrr....












nak tgk dalam...???










Ceeee teka......

























nih dier....

"mesti abg tk lena tido dah kannnnn"....ahaks!



2 comments:

  1. wahhhh sweetnyaaaa sazrin.. :)

    ReplyDelete
  2. Mekaceh Mama Gee...kadang2 kiter kena menyuweetkan diri....^__^

    ReplyDelete